KONTANTE FORDELE

Meget mere end kontanter

Tid er penge
Vi værdsætter den personlige rådgivning fremfor selvbetjeningsløsninger – så behøver du ikke unødigt at spilde din tid på at lede. Som kunde hos Validan Branche har du fri adgang til juridisk rådgivning hos meget erfarne rådgivere, jurister og advokater.

Den kontante besparelse
Hos Validan Branche betaler du en fast lav pris pr. medarbejder. Du skal ikke betale til en lokalforening, og du skal ikke betale til DA/LO udviklingsfond.

Et aktuelt eksempel er en virksomhed med 25 årsværk, heraf 5 lærlinge. Lønsum udgør kr. 11 mio., og lokalforeningsbidraget udgør i kredsen kr. 3.000.

Pris hos anden Brancheforening i EL- og VVS-branchen kr. 55.445 årligt. Pris hos Validan Branche kr. 20.500 årligt.

Samlet besparelse kr. 39.445 årligt.

Gratis basis abonnement til ELRÅD.dk
Validan Branches kunder tilbydes af vores samarbejdspartner Jakob Steinaa et gratis Basis Abonnement, som inkluderer adgang til en voksende database, hvor I kan få svar på en lang række spørgsmål – nemt og enkelt.

Attraktive forsikringsløsninger
Validan Branche har i samarbejde med forsikringsmægler forhandlet markedets mest attraktive forsikringer og dækninger til vores kunder på alt, hvad virksomheden måtte have behov for. Og det bedste af det hele er, at I ikke skal finde en masse dokumenter frem. Blot en enkelt underskrift, så klarer vi resten.

Betydningen af at være der
Vi skal ikke underkende betydningen af at have en “ven”, når problemerne viser sig. Hos Validan Branche har vi uddannelser og erfaringer, der understøtter den svære problemstilling personligt eller organisatorisk. Det er videnskabeligt dokumenteret, at det udmønter sig direkte på bundlinjen, når virksomheden og lederen er i stand til opretholde egen og andres trivsel på arbejdspladsen. Vi tilbyder vores kunder at være der, når behovet opstår.

Ønsker du mere info om de kontante fordele?
Ring på tlf. 35 13 35 13 eller udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt

Leave this field blank