PRISLISTE

Transparent prissætning

Årligt grundbidrag

Årligt pr. fuldtidsansat

Årligt pr. elev/lærling

Få lavet et gratis pristjek
Vi har sammensat en meget overskuelig prismodel, som i sammenligning med branchens øvrige organisationer er yderst favorabel og let at administrere

Det er mange penge at spare, og vi anbefaler til enhver tid, at I får lavet et hurtigt og gratis pris- og ydelsestjek. Det tager kun få minutter, hvis du har virksomhedens lønsum ved hånden. I mange tilfælde kan vi også hjælpe med at finde oplysningerne.

Ønsker du et hurtigt og uforpligtende sammenligningsgrundlag, så ring til Lars på tlf. 35 13 35 13 eller send en forespørgsel i kontaktformularen.

Sammenligningsgrundlaget
Brancheforening i EL- og VVS-branchen anvender modellen med et grundbidrag på kr. 5.000 + 0,26% af virksomhedens lønsum til at beregne jeres kontingent. Hertil lokalforeningsbidrag. Og dertil kommer det tvungne bidrag til DA/LO udviklingsfond, der i 2023-niveau udgør det kr. 0,47 pr løntime.

Der er rigtig mange penge at spare
Hos Validan Branche betaler du et grundbidrag og en fast pris pr. medarbejder. Du skal ikke betale til en lokalforening, og du skal ikke betale til DA/LO udviklingsfond.

Et aktuelt eksempel er en virksomhed med 25 årsværk, heraf 5 lærlinge. Lønsum udgør kr. 11 mio., og lokalforeningsbidraget udgør i det område kr. 3.000.

Brancheforening i EL- og VVS-branchen kr. 61.000 årligt.
Validan Branche kr. 20.500 årligt.

Samlet besparelse kr. 40.500 årligt.

Endnu vigtigere end besparelsen i kroner er den service, I bliver mødt med i Validan Branche.

Se vores betingelser her