DRIFT & UDVIKLING

Brug for udvikling eller kørt fast?

Validan Branche adskiller sig fra andre brancheorganisationer ved, at vi individuelt og målrettet tilbyder 1:1 sparring og rådgivning til alle vores kunder, og naturligvis i fortrolighed.

Sparring kan f.eks. vedrøre konkrete problemstillinger i driften, eller det kan omhandle strategi f.eks. udvikling af din virksomhed. Vi bidrager gerne med vores erfaringer, så du måske får andre perspektiver, der kan føre til konkrete tiltag.

En omfattende værktøjskasse
Lars har mange års erfaring med drift og udvikling af organisationer. Som selvstændig iværksætter i branchen har han en unik praksis-forståelse for de vilkår, I opererer under. Teoretisk kan Lars tilbyde en omfattende “værktøjskasse” at gribe i fra både diplom- og masteruddannelse i ledelse, lærings- og organisationspsykologi.

Lars og Kristine tilbyder også virksomhederne individuelle udviklingsforløb, som skræddersyes efter din virksomhedens behov. Her bringer vi både egne såvel som eksterne samarbejdspartneres kompetencer i spil, hvor det måtte fremme formålet.

Du kan til enhver tid ringe til Lars eller booke ham til en samtale, hvilket naturligvis er inkluderet i dit abonnement – det gælder for os om, at du til enhver tid har de bedste vilkår for at drive en sund forretning.

Ønsker du mere info om drift og udvikling?
Ring på tlf. 35 13 35 13 eller udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt

Leave this field blank