VALIDAN BRANCHE

En nærværende brancheorganisation

Validan Branche er en nærværende og servicemindet brancheorganisation, der leverer 1:1 sparring og rådgivning til arbejdsgivere indenfor El- og VVS branchen. Vi hjælper dig som arbejdsgiver med at drive en sund og bæredygtig forretning, en forretning hvor godt arbejdsmiljø og sikkerhed går hånd i hånd med en fornuftig bundlinje – vores målsætning er ganske enkelt din succes.

Validan Branche adskiller sig på flere områder markant fra brancheforeningerne ved kun at tilbyde dét, vores markedsundersøgelser tilsiger. Derfor beskæftiger vi os ikke med politik, overenskomstforhandlinger, lobbyarbejde mm.

Tiden er i dag en anden, og arbejdsmarkedet er under forandring. Det møder vi bedst ved at anvende vores ressourcer der, hvor det giver mest værdi for vores kunder. Tydeligt ses det ved, at vi prioriterer den personlige dialog fremfor digitaliserede selvbetjenings-løsninger.

Det kan synes gammeldags, men det er faktisk ret moderne, for du kan i langt højere grad koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Ledelse

Lars Søgaard

Lars Søgaard står foruden Validan Branche bag kontrolinstansen Validan, der på flere områder har positioneret sig som den markedsledende kontrolinstans i branchen. Før etablering af kontrolinstansen fungerede Lars som direktør for datterselskaber til to af branchens største arbejdsgiverforeninger. Så han kender branchen og foreningernes struktur og arbejdsområder særdeles godt.

Lars bærer med stolthed en håndværksmæssig grunduddannelse og betragter det som en væsentlig forudsætning for at forstå kunderne, at han på egen krop ved, hvad det vil sige at være både håndværker og selvstændig erhvervsdrivende. “Man kan ikke blot læse sig til den slags. Det er en erfaring, der skal opøves i praksis”.

CV´et bliver længere over årene og tæller knapt 10 år indenfor uddannelsessektoren som instruktør, lektor og studieleder på de maritime bacheloruddannelser og senere som chef for et kursuscenter, som udbyder kurser og teknologiske diplomlederuddannelser.

De formelle uddannelser spænder over ledelse og teknologi som maskinarbejder, maskinmester, kloakmester, diplomlederuddannelse og senest en master i læreprocesser med speciale i ledelses- og organisationspsykologi.

I branchen er Lars nok mest kendt for sit venlige og imødekommende væsen og en solid faglighed. Om hvad der driver Lars: ”Jeg brænder for at gøre en forskel i branchen, at levere en ordentlig og nærværende service. Særligt optaget er jeg af ledelse og strategisk udvikling af organisationer”.

Bestyrelse

Rikke Bech Skovgaard

Selvstændig
HYBJERGHUS OPTIMERING

Michael Vestergaard

Partner & Advokat
BORCH ADVOKATER

Samarbejdspartnere

Elrad.dk_logo

El-installatører skal bruge hurtige afklaringer samt god og pragmatisk rygdækning. Derfor får medlemmer af Validan Branche et basis-abonnement hos ELRÅD, der netop hjælper til at fjerne tvivlen, når faglige udfordringer opstår i det daglige. ELRÅD er en hurtigt voksende database der hjælper til hurtige og præcise afklaringer på daglige problemstillinger, uden omsvøb.

Logo-Borch

Hos Borch Advokater behandles alle sager professionelt og effektivt. Borch har omfattende erhvervsjuridisk praksiserfaring og gør ikke jura sværere end den er. Rådgivning tager altid udgangspunkt i din situation og vi anbefaler altid, at du så tidligt som muligt i forløbet tager kontakt. Så bliver vores rådgivning som regel bedre og problemer løses oftest i opløbet.