JURIDISK RÅDGIVNING

Du kan kontakte erfarne rådgivere alle ugens dage

Vi værdsætter hos Validan Branche den personlige rådgivning fremfor selvbetjeningsløsninger – Så behøves du ikke unødigt at spilde din tid på at lede.

Du kan spørge os om alt fra ansættelsesforhold, samarbejder med andre i branchen til entrepriseforhold og håndtering af kundeklager. Vi giver dig et klart svar på, om du står over for et juridisk problem, og hvad der skal til for at løse det.

Vi tilbyder naturligvis fremsendelse af overenskomster, udkast til ansættelseskontrakter, diverse aftaler og dokumenter i branchen. Findes det så finder vi det for dig, så kontakt meget gerne vores rådgivere som står klar til at hjælpe.

Hvis vi sammen finder frem til, at du har brug for hjælp til et stykke egentligt juridisk arbejde, sørger vi for, at du bliver kontaktet af vores samarbejdspartner, BORCH Advokater.

BORCH Advokater har mange års erfaring i at rådgive håndværksvirksomheder i hele landet, med kontorer i Assens, Faaborg, Nyborg, Svendborg og Rudkøbing – og kommer også gerne på virksomhedsbesøg i Jylland og på Sjælland.

Har du brug for juridisk rådgivning?
Ring på tlf. 35 13 35 13 eller udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt

Leave this field blank

KOMMENDE ARRANGEMENTER

No event found!