KURSER & UDDANNELSE

Vi tilpasser vores aktiviteter dine behov

Validan Branche sammensætter kursusprogrammer og aktiviteter, som er målrettet dig som arbejdsgiver inden for El- og VVS-branchen. Vi kender branchen godt, og vi ved, at “tid er penge”. Derfor tilbyder vi kun de kurser, netværksaktiviteter og uddannelse, som vi ved du har brug for som leder og arbejdsgiver, og som udvikler dig og din virksomhed på bedst mulige måde.

Unikke aktiviteter
Vi tilbyder også en række unikke aktiviteter, som du ikke finder andre steder. Validan Branche satser på at matche fremtidens arbejdsplads, og derfor vil vores kursus og uddannelsesudbud se anderledes ud. Vi kigger nemlig ikke bagud – vi arbejder os ind i fremtiden med fokus på at ruste dig som leder til, bedst muligt at drive din virksomhed.

I vores kursuskatalog, som løbende udvikles, finder du åbne netværksaktiviteter, faglige kurser og specialdesignet lederuddannelse til dig og din branche.

Hvis vi ikke tilbyder det, du ønsker, så grib endelig fat i os og fortæl, hvad I har brug for. Så finder vi en vej sammen.

Hvornår har du sidst givet tid og plads til udvikling af dig selv som leder?
Vi oplever indimellem, at lederen brænder ud i kampen for at få hverdagen til at hænge sammen. Uanset om ordrebøgerne er fyldte eller halvtomme, kan det være svært at finde balancen. Det kræver indimellem noget helt andet end branchens traditionelle kurser og lederuddannelser, for ofte har vi som ledere mest af alt bare brug for at koble fra den travle hverdag, og se sig selv og hverdagen med nye øjne .

Vi lytter til dig, og vi stiller skarpt på lige præcis det, du har brug for. Indimellem kan det være coachende samtale over telefon eller web, og andre gange kan det være nyttigt, at Kristine inviterer en tur ud i naturen, ud i skoven og ud til havet for at finde ro og rum til at finde sig selv og se hverdagen med nye øjne.

Vores kunder kan gratis booke Kristine til en coachende samtale.

Ønsker du mere info om kurser og uddannelse?
Ring på tlf. 35 13 35 13 eller udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt

Leave this field blank

KOMMENDE ARRANGEMENTER

No event found!